[Forsiden] [Statistiske begreber] [Indvandringen] [Bolig] [Arbejde] [Skole] [Kriminalitet] [Sociale forhold] [Økonomi] [Kultur
[Politik & Love] [Religion] [Medier & Debat] [Antidemokrati & Racisme] [Kilder] [Om dette site] [Figurer] [Citater] [Tidslinie] [Sitemap
 Til nederst på siden
Antidemokrati & Racisme
Islamofacisme   Hele artiklen egnet til print
 SØG:


Andre artikler i dette kapitel:
[Omvendt racisme: Praksis]
[Omvendt racisme: Mediebilledet]
[Muslimske angreb på ytringsfriheden]
[Censur og selvcensur]
[Galskab og racisme i arabiske medier]
[Valg af ægtefælle: Racisme og kolonialisme]
[Antidemokratiske holdninger hos indvandrere]
Afsnit i denne artikel (fører til overskrifterne i v. kolonne nedenfor):


Sammenfatning
Islam og facisme har mange fælles træk.

Muslimer og nazister har en gammel tradition for samarbejde.

Stofmuftien af Jerusalem og Hitler havde fælles interesser.

Angrebene på Word Trade Center i New York den 11. september 2001 var foregrebet af Hitlers planlægning af storstilede angreb på byens skyskrabere, og for øvrigt var 2001-angrebene planlagt i Tyskland.

Den nuværende stormufti Ali Gomaa, Cairo, overhoved for 100.000 imaner i Ægypten, er klart antisemit, når han påstår, at jøderne slagter børn for at bruge deres blod til bagning. Den 3. nov. 2006 blev han modtaget med jubel af det islamiske kulturcenter i London, hvor han forestod fredagsbønnen i den store moske.

Samme Gomaa mener for øvrigt også, at danskerne er dumme, og han indgik i "hjertelig" dialog med danske kirkefolk, bl.a. biskopperne Karsten Nissen, Viborg, og Steen Skovsgaaard, Nykøbing Falster, i foråret 2006, efter Jyllands-Postens Muhammed-tegninger den 30. sept. 2005.

Meget brede muslimske befolkningsgrupper benægter holocaust.

Den radikale politiske islam trækker i vidt omfang på facistiske ideer. Fra militante muslimske militser fx i Libanon og Gaza, til Irans præsteskab og præsident, hylder nazisterne.

Antisemitiske overfald på jøder er blevet hverdagskost nu også i Vesteuropæiske lande - gerningsmændene er for det meste herboende muslimer.


De mellemøstlige Baath-partier, som tog magten i Syrien og Irak i 1963, var oprindeligt socialistiske og sekulære, men har bl.a. klare facistiske rødder.
Denne oprindeligt ikke-religiøse politiske bevægelse i Mellemøsten har derfor ikke kunnet give islamisternes fascistiske og antisemitiske træk modspil.
Saddam Hussein var med i partiet, da han i 1979 tog magten i Irak, men partiet blev forbudt efter den USA-ledede invasion i marts 2003, som bragte Saddam Hussein til fald.
I Syrien har partiet stået bag diktatorerne Hafez al-Assad (1970-2000) og hans søn Bashar al-Assad (2000-).


       Denne side er Valid XHTML 1.0 Transitional Til øverst på siden      info@indvandringen.dk   ©Indvandringen.dk 2019