[Forsiden] [Statistiske begreber] [Indvandringen] [Bolig] [Arbejde] [Skole] [Kriminalitet] [Sociale forhold] [Økonomi] [Kultur
[Politik & Love] [Religion] [Medier & Debat] [Antidemokrati & Racisme] [Kilder] [Om dette site] [Figurer] [Citater] [Tidslinie] [Sitemap
 Til nederst på siden
Om dette site
Redaktøren   Hele artiklen egnet til print
 SØG:


Andre artikler i dette kapitel:
[Har du fundet fejl?]
[Søgetips]
[Nyhedsbrev]
[Anbefal Indvandringen.dk]
[Skriv, ris eller ros]
Afsnit i denne artikel (fører til overskrifterne i v. kolonne nedenfor):
[Eliten har svigtet folket]
[Dårlige erfaringer med indvandrere]


Sammenfatning
Redaktør af Indvandringen.dk er Jørgen Zachariassen.
Jeg er cand.mag i samfundsfag og filosofi, og jeg er imod indvandringens store omfang.


Eliten har svigtet folket

 Hele artiklen egnet til print

29.8.1999

 Billede

 Til næste figur  Til figuren før  Til nederst på siden
Politikere, medier, forskere, eksperter, opinionsdannere - de har svigtet befolkningen på dette område.
Frem til 2001 gik det værre og værre. Derefter er der med ny lovgivning sket en begrænsning af den årlige indvandring.
Men problemerne er langt fra løst, og indvandringen kan meget let igen løbe løbsk.
Hvor meget øges indvandringen, når 24-årsreglen, som blev indført i 2001, bliver indhentet af, at indvandrerne og efterkommerne, som før blev gift tidligt, nu efterhånden når 24-årsalderen, hvor de igen vil hente ægtefæller hertil fra hjemlandene ved familiesammenføring?

Indvandringens dårlige sider var i mange år tabu, og endnu i dag benægtes mange af de problemer, indvandringen skaber.

Det er ikke muligt at finde en oversigt over indvandringen og dens konsekvenser. En oversigt af den slags, der findes mængder af på alle andre området.
De mennesker, som ellers gerne ytrer sig, tier stille af frygt...


Der findes ikke en blot nogenlunde samlet redegørelse fra fx en forsker på et universitet.
Det er meget sigende, at det er en institution, Rockwool Fonden, som er privat finansieret, der gang på gang har leveret de nødvendige data til debatten.
Der har ikke været andre til at gøre det, de har måttet fylde nogle af de mange huller i vores viden, mens de offentligt ansatte har trukket sig tilbage i tavshed (undtagen, når der kunne hentes billige point på at kritisere udlændingepolitikken).

Selv om der er ret få her i landet, som beskæftiger sig med demografi, læren om befolkningen, dens sammensætning og udvikling, så er det også meget sigende, at der kun er en eneste af dem, som har taget udfordringen alvorligt.
Professor Poul Chr. Matthiessen har som den eneste turdet beskæftige sig med helheden og har endda turde ytre sig kritisk om indvandringen.
Hvorfor har han turdet det? Han er modig, men han har også i mange år haft sin base uden for universitetsmiljøet som medlem af Carlsbergfondets bestyrelse siden 1989 og formand/ direktør fra 1993 til 2002 (og siden fortsat aktiv i Rockwool Fondens Forskningsenhed).

Det er selvfølgelig meget for dårligt af de offentligt ansatte forskere og øvrige eksperter.
Deres svigt har været og er stadig meget store.


Den 29. august 1999 advarede Poul Chr. Matthiessen om indvandringens omfang i Jyllands-Posten:
"Jeg mener ikke, at danskerne har fået sandheden at vide. Den nuværende indvandring er uden historisk sidestykke. Den får nogle konsekvenser, som ingen rigtigt vil diskutere, men som rammer midt ned i den danske befolknings kultur, religion og levevis. Det, man i realiteten har ladet ske, er en omfattende ændring af den danske nation. Den helt afgørende faktor bliver den muslimske befolkning. Vil den blive verdsliggjort, eller vil den holde fast i traditioner og måske udvikle sig i mere fundamentalistisk retning. Muslimerne vil givetvis kræve respekt for deres religion, traditioner og skikke, jo større antal de bliver, og det kan støde sammen med dansk kultur".Den danske elite har ikke alene svigtet folket, man har ført os bag lyset, man har ikke villet se virkeligheden i øjnene, og man har været helt ligeglade med, at det er gået ud over os.
Det var ikke mindst Poul Chr. Matthiessens advarsler, som satte gang i det holdningsskifte hos nogle vælgere og nogle politikere, som førte til stramningen af lovgivningen i 2001.


Dårlige erfaringer med indvandrere

 Hele artiklen egnet til print

16.12.1999

 Billede

 Til figuren før  Til øverst på siden
Selv har jeg "kun" problemer med indvandringen på et overordnet niveau.
Men det er også nok, indvandringen er en meget stor økonomisk belastning for landet, og dertil kommer problemerne med kriminaliteten, boligerne, skolen, de kulturelle og religiøse problemer, mv.

Dertil kommer, at mine børn og min far er blevet overfaldet eller på anden måde forudlempet af indvandrere.
Min gamle far blev af en udenlandsk mand holdt op med pistol og frarøvet 700 kr. en aften på Absalonsgade, Vesterbro, København. Denne gang var politiet hurtigt fremme, men der skal et sådant væbnet røveri eller andre ret alvorlige ting til, før politiet vil tage sig af sagen.
Min datter er blevet sparket på gaden, råbt efter...
Min søn er gentagne gange blevet råbt efter og truet væk fra legepladsen i Skydebanehaven, Vesterbro, København. Bl.a. har han spillet fodbold med et par kammerater, og så er der kommet indvandrere og har generet dem væk - mere end et bare et par gange.
Jeg har nogle gange ringet til politiet, station 1 på Halmtorvet. De har bare sagt "Ja, vi kender godt problemet, og det er noteret, men vi kan ikke rigtig gøre noget ved det...".
Min søn er sammen med kammeraten K. blevet overfaldet ud for en ungdomsskole på Frederiksberg. Da min søn løb fra stedet, blev han forfulgt af en indvandrerdreng med kniv, snittet nåede heldigvis kun jakken under ærmet.
Børn får besked på at gå uden om skole   Figuren til A4 print liggende/ som landskab

 Børn får besked på at gå uden om skole

Kilde: Udsnit af min kommentar i Politiken den 16.12.1999En anden af min søns kammerater, N., blev meget groft overfaldet af 10-13 indvandrerdrenge lige uden for Matthæusgades skole. Indvandrerne slog og sparkede, tog kvælertag og truede meget nærgående med en kniv. Bagefter truede de med at gøre værre ting ved ham, hvis han anmeldte det til politiet.
Drengen og hans mor overvejede i flere dage, om de turde gå til politiet, men til sidst gjorde de det, og denne gang tog politiet det alvorligt med afhøring af nogle af indvandrerdrengene.
Hvad der skete med disse drenge, ved jeg ikke, men den slags episoder har været og er stadig almindelig - i et omfang, der ikke kommer til offentlighedens kendskab. Til gengæld er det noget, vi alle ved og kender nogen, som har oplevet. Vi tror derfor ikke længere på mediernes beskrivelser af, at det bare er enkeltstående episoder, og at det nok ikke er så alvorligt.


Medierne, politikerne og forskerne vil ikke kendes ved den frygt, som indvandrere har spredt og terroriseret os med.
Bl.a. fordi disse såkaldte opinionsdannere og eksperter selv frygter at blive kaldt racister - og iøvrigt ikke ved, hvad de skal stille op med deres nye verdensbillede, hvis de skulle tage virkeligheden alvorligt.


       Denne side er Valid XHTML 1.0 Transitional Til øverst på siden      info@indvandringen.dk   ©Indvandringen.dk 2019