[Forsiden] [Statistiske begreber] [Indvandringen] [Bolig] [Arbejde] [Skole] [Kriminalitet] [Sociale forhold] [Økonomi] [Kultur
[Politik & Love] [Religion] [Medier & Debat] [Antidemokrati & Racisme] [Kilder] [Om dette site] [Figurer] [Citater] [Tidslinie] [Sitemap
 Til nederst på siden
Kriminalitet
Indvandreres kriminalitet i 2002   Hele artiklen egnet til print
 SØG:


Andre artikler i dette kapitel:
[Udvisning af kriminelle udenlandske statsborgere]
[Drab og andre alvorlige forbrydelser]
[Indvandreres kriminalitet i 2006]
[Indvandreres kriminalitet i 2005]
Afsnit i denne artikel (fører til overskrifterne i v. kolonne nedenfor):
[15 indvandrerdrenge sparker tilfældig 16-årig til ukendelighed]


Sammenfatning
De er der næsten hver eneste dag. Større artikler eller mindre notitser om, at nu er der igen indvandrere, som har begået kriminalitet.

Efterhånden fremgår det dog ikke altid klart, at gerningsmanden er indvandrer. Aviserne tør ikke rigtig nævne det hver gang, det sker, men når man så ser den samme episode omtalt andre steder, kan man somme tider opdage, at der faktisk var tale om indvandrerkriminalitet. Eller en lille sag omtalt i en notits kan vise sig at blive større, så avisen ikke længere synes, at man kan fortiet gerningsmandens herkomst.


15 indvandrerdrenge sparker tilfældig 16-årig til ukendelighed

 Hele artiklen egnet til print

25.2.2002

 Billede

Kilde: Ekstra Bladet, 25.2.2002

 Til figuren før
I Århus var en 16-årig skoleelev, drengen T, på vej hjem fra en fest i Nyringen ved to-tiden søndag morgen.
Han var sammen med et par kammerater, da de mødte en gruppe på ca. 15 unge indvandrere, der begyndte at slå på en af drengens kammerater.

Da drengen lagde sig imellem, var det ham, der blev offer for indvandrerdrengenes meningsløse vold. Banden endte med at tømme drengens lommer og stjæle hans ejendele.

Efter overfaldet slæbte drengen sig ind på Motel La Tour. Her kontaktede personalet politiet, der kørte ham på skadestuen, hvor lægen konstaterede massive blodudtrækninger i hans ansigt.

Han var slået til ukendelighed efter utallige slag i ansigtet. Massive blodsamlinger havde bl.a. lukket hans ene øje helt. Han havde talrige mærker efter slag og spark, men slap uden knoglebrud og indre kvæstelser.

Politiet betragtede sagen som et groft røveri, men var stort set på bar bund i sagen.


Hverken drengen eller hans chokerede mor turde stå frem med navn af frygt for hævn fra indvandrerne: "Vi risikerer jo at få vores tilværelse spoleret, hvis de finder frem til os. Jeg har aldrig i mit liv været så rystet".

Kom politiet nogensinde videre med sagen?
       Denne side er Valid XHTML 1.0 Transitional Til øverst på siden      info@indvandringen.dk   ©Indvandringen.dk 2019