Indvandringen.dk, http://www.indvandringen.dk

Siden her er til print i stående A4 format.

Kapitlet kan findes på internettet som:
http://www.indvandringen.dk/vis/artikel_oversigt_citater.php


Citat:

Kåre Bluitgen, Forfatter:

"I foråret 2005 blev den norske kristne Runar Søgaard truet med døden for en udtalelse om, at profeten Muhammed var pædofil. Ifølge de muslimske biografier om Muhammed giftede han sig som treoghalvtredsårig med en niårig pige, der i øvrigt blev den eneste, der trådte ind i hans harem som jomfru. I snart fjorten hundrede år har dette været en elsket historie blandt muslimer, og profetens gerninger har for de mest ortodokse ført til, at man har efterlignet hans praksis. Derfor kan niårige piger blive gift i dagens Saudi-Arabien.
At stærkt troende muslimer kan udstede en henrettelsesordre mod et menneske, der refererer en hændelse, som de største muslimske historieskrivere alle har berettet om, er selvfølgelig en bombe under ethvert demokratisk og humanistisk værdigrundlag."

Kilde: "Om massemord, gedepasning og krænkelsens velsignelse", artikel i Fri tale (2005), s. 104, 0.0.2005.

Kåre Bluitgen udgav i jan. 2006 (børne)bogen "Koranen og Profeten Muhammeds liv", forlaget Høst og Søn.
Bogen er illustreret af en anonym tegner.

Det var bl.a. fordi Bluitgen havde svært ved at finde en tegner til at illustrere bogen, at Jyllands-Posten i sept. 2004 offentliggjorde karikaturtegninger af profeten Muhammed.

Det er ikke kun i Saudiarabien, at mindreårige piger bliver giftet væk også i nutiden.
Den tidligere ægyptiske præsident Anwar Sadat (f. 1918, myrdet 1981), forfalskede papirerne, så han kunne få giftet sin 12-årige datter væk (link pr. 18.2.2006).


Indvandringen.dk indeholder disse emner lig kapitler:
[Statistiske begreber] [Indvandringen] [Bolig] [Arbejde] [Skole] [Kriminalitet] [Sociale forhold] [Økonomi] [Kultur] [Politik & Love] [Religion] [Medier & Debat] [Antidemokrati & Racisme] [Kilder] [Om dette site] [Figurer] [Citater] [Tidslinie] [Sitemap


info@indvandringen.dk   ©Indvandringen.dk 2019       Denne side er Valid XHTML 1.0 Transitional