Indvandringen.dk, http://www.indvandringen.dk

Siden her er til print i stående A4 format.

Kapitlet kan findes på internettet som:
http://www.indvandringen.dk/vis/artikel_oversigt_citater.php


Citat:

Henrik Qvortrup, chefredaktør, Se & Hør:

"Læren er, at jo højere man råber, hærger og truer med boykot og død og forfølgelse, desto mere stikker vi halen mellem benene. Selvcensuren er en realitet. De her tegninger er harmløse, og sammenlignet med anden satire det rene vand. Den omdiskuterede tegning med bomben i turbanen er et satirisk apropos til en gruppe mennesker, der i islams navn skærer halsen over på vestlige gidsler. Hvor nærtagende har man lov at være?"

Kilde: Jyllands-Posten, 10.2.2006.

Han sagde samtidig: "Det er påfaldende, at selv de medier, der bakker mest op om Jyllands-Posten stadig, ikke trykker tegningerne. Men jeg tør ikke gøre det i mit blad, for jeg kan med egne øjne se, hvilke konsekvenser det har. Det er ærgerligt. Vi burde stå fast og holde sammen...Det er beskæmmende" (original kommasætning).


Indvandringen.dk indeholder disse emner lig kapitler:
[Statistiske begreber] [Indvandringen] [Bolig] [Arbejde] [Skole] [Kriminalitet] [Sociale forhold] [Økonomi] [Kultur] [Politik & Love] [Religion] [Medier & Debat] [Antidemokrati & Racisme] [Kilder] [Om dette site] [Figurer] [Citater] [Tidslinie] [Sitemap


info@indvandringen.dk   ©Indvandringen.dk 2019       Denne side er Valid XHTML 1.0 Transitional