Indvandringen.dk, http://www.indvandringen.dk

Siden her er til print i stående A4 format.

Kapitlet kan findes på internettet som:
http://www.indvandringen.dk/vis/artikel_oversigt_citater.php


Citat:

Walid Al-Shuzi, professor:

"Vi bliver forbudt at angribe dem [jøder og kristne], men vi har pligt til at hade dem, som det står skrevet i Koranen og Sunna'en [den norm, som angives med Muhammeds og hans disciples adfærd]...Sameksistens [med jøder og kristne] er en ting, at hade sådan en [anden] tro er noget andet...Jeg hader ikke ham [den anden] for hvem han er...Jeg hader ham for Allahs skyld...selv hvis han var af mit eget kød og blod, ville jeg hade ham for Allahs skyld."

Kilde: MEMRI TV Monitor Project klip nr. 624, 18.3.2005.

Den saudiarabiske professor Walid Al-Shuzi fra Al-Riyadh universitetet blev interviewet af Al-Majd tv den 18. marts 2005.

Citatet er min egen oversættelse fra engelsk.
Kilde til udskrift på engelsk incl. ovenstående passager: http://www.memritv.org/Transcript.asp?P1=624. Som tv-klip med engelske undertitler: http://www.memritv.org/Search.asp?ACT=S2 (indsæt Clip#: 624). Links pr. 23.2.2006.


Indvandringen.dk indeholder disse emner lig kapitler:
[Statistiske begreber] [Indvandringen] [Bolig] [Arbejde] [Skole] [Kriminalitet] [Sociale forhold] [Økonomi] [Kultur] [Politik & Love] [Religion] [Medier & Debat] [Antidemokrati & Racisme] [Kilder] [Om dette site] [Figurer] [Citater] [Tidslinie] [Sitemap


info@indvandringen.dk   ©Indvandringen.dk 2019       Denne side er Valid XHTML 1.0 Transitional