Indvandringen.dk, http://www.indvandringen.dk

Siden her er til print i stående A4 format af et afsnit fra:
Artiklen [Valg af ægtefælle: Racisme og kolonialisme]
i Kapitlet [Antidemokrati & Racisme].

Afsnittet kan findes på internettet som:
http://www.indvandringen.dk/vis/artikel_vis.php?kapitelId=16&artikelId=150&afsnitId=85#85


Afsnit:
Koloniserende ægteskabsracisme i Danmark


Indvandrernes udenlandske herkomst slår så stærkt igennem, at der er tale om racisme forstået som etnisk diskrimination.

Ægtefællen skal være af samme etniske slags som dem selv.

Der er desuden tale om kolonisering, for det er ikke nok, at ægtefællen er som en selv etnisk - dem er der jo ellers en del at vælge imellem her i landet.

Han eller hun skal også være fra det oprindelige hjemland, et ganske bestemt land, deres forfædres hjemland.


Vi kender det herhjemme fra en undersøgelse af personer af tyrkisk oprindele i Ishøj syd for København. De blander sig ikke med øvrige danskere, når de gifter sig. Ikke engang med øvrige danskere af samme etnisk slags, som allerede er bosiddende i Danmark.

Ægtefællen skal helst både være og bliver i langt de fleste tilfælde faktisk en af samme etniske oprindelse og af samme geografiske oprindelse, som man selv er.

Indvandrerne udøver derved en yderst konkret og konsekvent form for diskrimination, som man godt kan kalde racisme, hvis man opfatter udelukkelse af andre etniske grupper som racistisk.

Efter som det drejer sig om det mest centrale i livet, ægteskabet, familien og slægtens videreførelse, er der tale om en meget grov form for diskrimination eller racisme.

Som nævnt er det ikke alene en etnisk diskrimination, det er også et forsøg på kolonisering af Danmark, når man stort set vælger ægtefælle kun fra det oprindelige hjemland.

Det sker endnu ikke i samme omfang, som når kineserne har forsøgt at kolonisere Tibet, men i princippet er der tale om de samme forhold - folk flytter ind, og når de stifter familie, gør de det næsten kun med dem, der ligner dem selv, og som kommer samme sted fra, udefra (så vi her i landet kan begynde forfra med integrationen...).


Andre afsnit fra artiklen "Valg af ægtefælle: Racisme og kolonialisme" er:
[Fætter-kusine ægteskaber i Norge] [Engelsk debat om at hente ægtefæller

Andre artikler i kapitlet "Antidemokrati & Racisme" er:
[Omvendt racisme: Praksis] [Omvendt racisme: Mediebilledet] [Antidemokratiske holdninger hos indvandrere] [Muslimske angreb på ytringsfriheden] [Censur og selvcensur] [Galskab og racisme i arabiske medier] [Islamofacisme

Indvandringen.dk indeholder disse emner lig kapitler:
[Statistiske begreber] [Indvandringen] [Bolig] [Arbejde] [Skole] [Kriminalitet] [Sociale forhold] [Økonomi] [Kultur] [Politik & Love] [Religion] [Medier & Debat] [Antidemokrati & Racisme] [Kilder] [Om dette site] [Figurer] [Citater] [Tidslinie] [Sitemap


info@indvandringen.dk   ©Indvandringen.dk 2019       Denne side er Valid XHTML 1.0 Transitional